Duurzame clubverkiezing: een tussenstand van de top 3!

//Duurzame clubverkiezing: een tussenstand van de top 3!

Welke club maakt kans op de hoofdprijs van 7500 euro en wordt straks uitgeroepen tot de meest duurzame sportclub van Nederland? Je hebt nog een paar dagen de tijd om te stemmen. De tussenstand op dit moment is:

  1. KV Wageningen
  2. v. Den Ham
  3. HCIJ

Maar het is spannend! De nummer 2 van vandaag, stond gisteren nog op nummer 3 en loopt langzaam in op de nummer 1.  Kortom, er kan nog van alles gebeuren. Naast de meest duurzame club, kiezen we ook nog een winnaar van de aanmoedigingsprijs.

Die prijs gaat naar de sportclub met het meest bijzondere initiatief. En die zijn er genoeg! Zo heeft v.v. Den Ham bijvoorbeeld een mooi kleding leaseplan opgezet en zamelen de leden lege flessen in. KV Wageningen en HCIJ gebruiken geen gas meer en mogen zich gasloze clubs noemen. Tennisclub PVDV nam het initiatief om mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt te verwelkomen bij de club. Stuk voor stuk mooie initiatieven. Wie gaat er straks vandoor met de aanmoedigingsprijs?

Stemmen op jouw favoriete club kan via de website www.sportiefopgewekt.nl/clubverkiezing.

Klik op jouw club onder het kopje deelnemende clubs en vervolgens op de button ‘stem op deze club’. Je brengt je stem uit door in te loggen op Facebook of LinkedIn.

Let op: stemmen kan t/m zondag 27 januari.

 

 

 

2019-01-22T22:21:57+00:00 januari 22nd, 2019|Nieuws|