Team

/Team
Team 2019-04-05T13:43:59+00:00

Team

Wij zijn een jong bedrijf dat opgewekt is over de realisatie van duurzaamheid in de sport. We hebben geen afdelingen, afgebakende functies of vaste werktijden. Wat we wel zijn is een professioneel, uitdagend, veeleisend bedrijf dat alles op alles zet om projecten te realiseren. Dat doen we door middel van techniek, financiering, communicatie en projectmanagement; alles zorgvuldig afgestemd op sportclubs en gemeentes.

Elke dag zet het hele team zich in voor de dagelijkse organisatie, al hebben we onze eigen specialisme. Heb je vragen? Neem gerust contact met een van ons op.

Lucas Hullegie
Lucas Hullegie06 - 29 075 748
– Initiatiefnemer –

Nederland is uniek in de wereld om onze rijkelijk gevulde sportinfrastructuur. Verduurzaming draagt bij dit te behouden voor nieuwe generaties. Als adviseur ervaarde ik dat clubs niet geholpen werden met alleen een vuistdik rapport. Daarom zijn we Sportief Opgewekt gestart, om duurzaamheid in de sport daadwerkelijk te realiseren verenigen we advies, financiering, techniek en bewustwording in één oplossing.

Rob Wieggers
Rob Wieggers06 - 41 242 261
– initiatiefnemer-

Duurzaam betekent voor mij ‘geen voorschot nemen op de toekomst’. We moeten zo snel mogelijk af van fossiele brandstoffen. Eigen groene stroom en besparingsmaatregelen leveren sportclubs flink financieel voordeel op, maar een duurzame oplossing moet ook financieel duurzaam zijn. We mogen de toekomstige generatie niet met onze schulden opzadelen. Dit vraagt om een verantwoorde wijze van investeren en financieren op maat, iets dat ik voor iedere sportclub graag volledig inzichtelijk maak.

Leonn Sekender
Leonn Sekender 06 - 16 594 764
– initiatiefnemer-

Duurzaamheid ontwikkelt in snel tempo. Deze technieken naar de markt brengen vraagt om een nieuwe manier van ondernemen. Ik streef ernaar constant te leren en met open blik en creatieve geest te kijken naar haalbare oplossingen. Zo creëren we maatschappelijke waarde in combinatie met een duurzaam business model.

Hilde van Dijk
Hilde van Dijk06 - 47 896 777
– initiatiefnemer-

Als we allemaal even enthousiast zouden zijn over duurzaamheid als kinderen, dan ben ik tevreden. Ik zet mijn ervaring met social media, community management en PR in om het enthousiasme van de kinderen te delen met onze partners, betrokken community en een breed publiek. Mijn ambitie is om duurzaamheid begrijpelijk en aantrekkelijk te maken voor jong en oud.

Koen Schuurmans
Koen Schuurmans06 - 23 163 137
– overtuigen –

Als mijn kinderen me later vragen waarom we niet wat beter zorgden voor die ene planeet waar we met zijn allen op leven, dan wil ik daar een eerlijk en goed antwoord op hebben. Ik wil ze kunnen vertellen dat er gelukkig steeds meer mensen, sportclubs en andere instellingen zijn die hun impact op het milieu zo klein mogelijk willen maken en snappen dat ze daarmee ook geld kunnen besparen. En dat ik heb geholpen om dat te bereiken!

Marcel Kleizen
Marcel Kleizen06 - 31 993 923
– overtuigen –

Voor mij is duurzaamheid een grote kans om samen een wereld te creëren die beter in balans is. Bij Sportief Opgewekt ga ik sportclubs in het westen van het land overtuigen om te verduurzamen. De aanpak van Sportief Opgewekt om leden hierbij te betrekken is uniek en spreekt me zeer aan. Het westen van Nederland heeft jaarlijks honderd meer zonuren dan de rest van Nederland, dus alle reden om daar opgewekt aan de slag te gaan!

Jordy van Engelen
Jordy van Engelen06 - 42 629 803
– techniek –

Vrijwel iedereen weet dat we op de huidige manier niet door kunnen leven. We vragen te veel van onze planeet en geven te weinig terug. Ik vind het belangrijk om bewuster te leven. Ik nuttig zo min mogelijk vlees en zuivel, ga bewust om met gas en licht en reis zo veel mogelijk met de fiets of het openbaar vervoer.
Binnen Sportief Opgewekt houd ik mij bezig met het ontwerpen van zonnestroom installaties, het begeleiden naar realisatie en het beheer achteraf.

Marit Unck
Marit Unck06 - 41 606 424
– overtuigen –

Zo duurzaam mogelijk omgaan met milieu en dier is voor mij erg belangrijk. Afval scheiden, biologische voeding eten, minder dierlijke producten gebruiken en natuurlijk kinderen leren op diezelfde duurzame manier te leven. Werken bij Sportief Opgewekt past goed bij mijn visie. Met veel plezier laat ik bestuurders en directeuren zien dat het loont om te verduurzamen. Dat het leuk is en dat je trots kunt zijn op de bijdrage aan een beter milieu. Op deze manier maken we met elkaar de wereld een beetje beter en vooral ook schoner.

Jolanda Venema
Jolanda Venema06 - 22 601 621
– overtuiger –

Aan mijn eigen kinderen wil ik nu en later kunnen vertellen wat mijn eigen bijdrage is geweest in verduurzaming. Aan de toekomst ben ik deze verantwoording verschuldigd. Veranderen begint met bewustwording en daarbij vertellen wat concrete oplossingen zijn. En deze boodschap kan ik niet vaak genoeg overdragen op anderen.

Laura Witlox
Laura Witlox06 - 42 744 231
– communicatie –

Graag lever ik een positieve bijdrage om onze eigen toekomst, maar bovenal die van de generaties na ons veilig te stellen. We hebben lang gedacht dat er genoeg tijd was om beslissingen te nemen over CO2-reductie en dat klimaatverandering zo’n vaart niet liep. Maar we kunnen er echt niet meer omheen. Ik ben optimistisch dat als we ons samen hiervoor inzetten, we een positieve impact maken. Vanuit mijn ervaring op het gebied van communicatie, content en marketing, ben ik gepassioneerd daar een steentje aan bij te dragen.

Janneke van der Beek
Janneke van der Beek06 - 19 78 45 93
– communicatie –

Bezig zijn met duurzaamheid kreeg ik van thuis mee. Dat ik dit mag doorgeven op scholen via lesprogramma’s, events en campagnes vind ik geweldig. Het spreekt mij aan dat Slim Opgewekt én werkt aan bewustwording én de wereld echt groener maakt. Ik krijg er energie van hier samen aan te werken.
Waar ik blij van word? Zien dat duurzaamheid leeft onder leerlingen, de creatieve invalshoeken en oplossingen die ze bedenken en dat ze keuzemodules willen volgen waarin allerlei aspecten van duurzaamheid aan bod komen.

Michelle Hieltjes
Michelle Hieltjes06 - 57 355 688
– bewustwording –

Ik word blij van de prachtige stukken natuur die onze wereld biedt. Graag geef ik ook iets terug aan deze mooie aarde. Binnen Sportief Opgewekt zet ik mij in voor de bewustwording bij kinderen door gave activiteiten te organiseren. Mijn doel is bereikt als de volgende generatie beter voor deze wereld gaat zorgen, maar er ook optimaal van geniet. En mijn eigen energie? Die wordt opgewekt door de lachende gezichten van de kinderen!

Bram Sluijk
Bram Sluijk06 - 23 271 633
– overtuigen –

De combinatie van energie besparen en zelf energie opwekken spreekt mij erg aan. Het is goed voor de wereld en financieel aantrekkelijk. Thuis installeerde ik daarom al zonnepanelen en ledverlichting. Bij Sportief Opgewekt hoop ik zoveel mogelijk sportclubs te overtuigen om ook deze stap te nemen. Wij kunnen van advies tot en met realisatie het werk uit handen nemen, zodat sportclubs zich op hun kerntaken kunnen richten.

Lina Vargas
Lina Vargas06 - 16 157 676
– financiën –

De energie die wij nu gebruiken is niet onuitputtelijk. Ik vind het belangrijk dat we ons daar bewust van zijn: als wij nu onnodig energie gebruiken of middelen kopen, gewoon ‘omdat dat kan’, is er straks te weinig over voor de toekomst. Kosten en opbrengsten slim afwegen is voor mij vanzelfsprekend. Ik ben enthousiast, leergierig en help mensen waar nodig. Ik voel me daarom thuis bij Sportief Opgewekt waar ik me bezig houd met de financiële administratie.

Karlijn Verhagen
Karlijn Verhagenkarlijn@sportiefopgewekt.nl
– kantoor –

Bewust omgaan met het milieu is iets wat ik van kleins af aan heb meegekregen. Wij scheiden afval en gaan zuinig om met energie. Sinds kort woon ik gasloos, hopelijk is dit binnenkort niet meer bijzonder.
Sinds ik bij Slim Opgewekt werk ben ik bewuster geworden als het gaat om voedsel, co2 uitstoot en de aanschaf van spullen. Met mijn enthousiasme probeer ik mijn omgeving hierin mee te nemen.

René Compier
René Compier06 - 49 802 478
– realisatie –

Het afgelopen jaar en de komende jaren gaan de boeken in als het warmste jaren ooit gemeten.
Weg met fossiele brandstoffen, op naar duurzame energie en een duurzame samenleving!
Ik ben ervan overtuigd dat de oplossing is dat we onze kinderen een duurzaam leven moeten gaan aanbieden en dit ook aan hun moeten uitleggen. Wat is eigenlijk een duurzaam leven? Een duurzaam leven betekent voor mij naast natuurlijk vooral minder consumeren en produceren, ook bewustere en weloverwogen keuzes maken.

Elke Stienissen
Elke Stienissen06 - 14 700 923
– bewustwording –

Door ludieke acties en bewustwordingscampagnes te organiseren wil ik spelenderwijs kinderen laten inzien dat we zuinig moeten zijn op onze wereld. Duurzame energie is niet voor iedereen vanzelfsprekend, maar moet dat wel worden. Deze boodschap wil ik aan iedereen meegeven, zodat we nu samen, maar ook de generaties na ons kunnen blijven genieten van de wereld met haar mooie mensen, culturen en natuur.

Muneer Abbas
Muneer Abbas-
– realisatie –

Na jaren ervaring in de elektrotechniek en als conciërge weet ik hoe belangrijk de planning is voor een club. Ik ben tevreden als de club er netter uitziet als we weg gaan, dan toen we aankwamen. Ik werk vanuit liefde voor mijn naaste leefomgeving en de gemeenschap. Vriendelijk omgaan met elkaar vind ik belangrijk. Daarom maak ik graag op de club tijd voor vragen van de kinderen, ouders of medewerkers.

Maarten Weber
Maarten Weber06 - 40 06 20 05
– realisatie –

Hoe ziet de wereld er over 10, 20 of 50 jaar uit? Dit kan niemand ons vertellen. Feit is dat dit het moment is om ons te richten op duurzame oplossingen, om hiermee het gebruik van de fossiele brandstoffen en hun schadelijke uitwerkingen terug te dringen.
Ik zet mij samen met Slim Opgewekt in om hiervoor de juiste oplossingen te vinden op gebied van energie besparing en energie opwekking. Dit doen we niet alleen op het gebied van techniek, maar ook op het gebied van bewustwording en onderwijs aan de jongeren die hier later mee te maken krijgen, in mijn optiek ligt hier de toekomst. Ik ben blij dat ik hieraan bij kan dragen, want niets doen is geen optie!

Mark-Jan Donkelaar
Mark-Jan Donkelaarmark-jan@sportiefopgewekt.nl
– realisatie –

Vrijwel alle energie waarover wij op aarde kunnen beschikken komt van de zon, direct of indirect.
Eigenlijk heel logisch dat we deze energie dan ook direct gebruiken met behulp van zonnepanelen.
Heel logisch en heel efficiënt.
Mijn doel is om bij te dragen aan het verwezenlijken van deze logica, door het te doen en aan zoveel mogelijk mensen laten zien hoe we dit doen en waarom we dit doen.

Siegert Wijcherson
Siegert Wijcherson06 - 14 829 199
– engineering –

Ik vind het belangrijk om aan mijn kinderen een duurzame en betere wereld na te laten. Met Sportief Opgewekt nemen we niet alleen concrete stappen, maar we maken ook de generaties na ons bewust van onze wereld en hoe we daarmee om moeten gaan. We staan op een keerpunt en moeten dus nu alles doen om het klimaat te redden, anders is er binnenkort geen weg meer terug. Binnen Sportief Opgewekt lever ik een bijdrage aan de verduurzaming op het gebied van ontwerp, engineering en nieuwe duurzame oplossingen.

Chin-Lien Chao
Chin-Lien Chao06 - 20 857 205
– kantoor en inkoop –

Duurzaamheid is voor mij iets vanzelfsprekends. Thuis begint dit al met afval scheiden, zoveel mogelijk op de fiets, zo min mogelijk energie verbruiken en dit ook aan mijn kinderen bijbrengen. Want om de wereld van morgen te veranderen zal je toch bij jezelf moeten beginnen. Door duurzaam in te kopen voor de diverse projecten en ondersteuning op kantoor, probeer ik een extra steentje bij te dragen aan het verbeteren en verduurzamen van de wereld voor de volgende generaties.

Mylène Ragon
Mylène Ragon06 - 29 490 492
– realisatie –

Mijn kracht is om mensen te verbinden, te motiveren en aan te moedigen. Samen kunnen wij de toekomst veranderen! Ik heb met eigen ogen tijdens mijn wereldreis gezien dat de wereld duurzame energie nodig heeft. China bouwt enorme kolencentrales en de Arabische Emiraten kiezen voor kernenergie. De inzet van groene energie is essentieel. Ik wil kinderen op een duurzame toekomst voorbereiden door realisatie te combineren met educatie, interactie en emotie.

Peter Holtendorp
Peter Holtendorp-
– engineering –

De eerste gevolgen van ons gebruik van fossiele brandstoffen worden langzaam zichtbaar. Ze komen zelfs sneller en zijn heftiger en meer ingrijpend dan eerder werd aangenomen. Gelukkig zijn er uitstekende realistische oplossingen en is er veel meer mogelijk dan de meeste mensen denken. Ik ben trots met Sportief Opgewekt een positieve bijdrage te kunnen leveren aan een schonere wereld. Binnen het team ben ik met name bezig met het ontwerp en de engineering van de zonnepaneel-installaties.

Majken Nilsson
Majken Nilsson06 - 81 791 158
– design –

Ik ben opgewekt over duurzaamheid en de wereld mooier maken daar hou ik van, net als big data. Ik zet mij in om ontwerp vraagstukken op te lossen en te vertalen naar een mooi ontwerp. Ik help daarbij mijn team om onze duurzame boodschap op een mooie en heldere manier uit te dragen aan de kinderen, sportclubs en besturen.

Rogier Knispel
Rogier Knispel06 - 57 299 320
– overtuigen –

Ik ben gemotiveerd om steeds duurzamer te worden; dat uit zich in de dingen die ik doe, maar ook laat. Zo neem ik in en om het huis energie- en milieubesparende maatregelen en laat ik wat vaker de auto staan. Vanuit Sportief Opgewekt wil ik anderen motiveren en moveren om bewust om te gaan met energie en grondstoffen. Dit kan zowel vanuit een kostenbesparingsoogpunt als voor behoud van onze aarde.

Christine Voet
Christine Voet06 - 25 48 51 02
– overtuigen –

Als boerendochter ben ik opgegroeid met de gedachte dat we overal zuinig op moeten zijn, vooral op Moeder Aarde! In mijn gemeente probeer ik daarom ook de energietransitie te ondersteunen door mij in te zetten voor onze lokale energie coöperatie. Bij Slim Opgewekt ondersteun ik mijn collega’s met het inzichtelijk maken van de financiële mogelijkheden en het duidelijk schetsen van de opbrengsten die verduurzaming met zich mee brengt, naast de maatschappelijke voordelen.

Nick Hermans
Nick Hermans06 - 44 609 766
– design/techniek-

Technologie biedt steeds meer nieuwe mogelijkheden om ons energiebewustzijn niet alleen transparanter, maar vooral ook leuker te maken. En juist de dingen die we leuk vinden, doen we graag. Daarom zet ik me in om interactieve producten te ontwikkelen die elementen van spel, design, techniek en educatie combineren. Zo wordt duurzaamheid toegankelijk en plezierig voor iedereen.

Sjoerd van der Laan
Sjoerd van der Laan06 - 15 18 3930
– design/techniek-

Al van jongs af aan repareer ik liever een apparaat voordat het zomaar wordt weggegooid. De laatste jaren ben ik steeds bewuster bezig met een duurzamere wereld. Zo maak ik graag gebruik van groene energie en wordt elke kapotte lamp vervangen door een LED-exemplaar. Bij Slim Opgewekt focus ik me op productontwerp waarbij zo min mogelijk materialen verspild worden en waarbij, na de levensduur van een product, rekening gehouden wordt met het recyclen ervan.

Leroy Lamsberg
Leroy Lamsberg06 - 33 434 281
– techniek –

Door mij te verdiepen in duurzaamheid, realiseerde ik me dat dit geen utopie is. De mogelijkheden om te verduurzamen zijn oneindig en effectief. Met liefde ga ik de strijd aan om deze boodschap te verkondigen en om werkelijk verduurzaming te realiseren. Binnen het team bereid ik de projecten voor en draag ik met passie en creativiteit bij aan de verduurzaming van de wereld.

Rens van Velzen
Rens van Velzen06 - 22 669 397
– kantoor –

Met een opgewekte blik een duurzamere wereld helpen creëren, wie wil dat nou niet? Voor mij draait het niet alleen om behoud van onze prachtige aarde. Minder afhankelijk zijn van dubieuze landen en bedrijven voor de levering van fossiele brandstoffen is voor mij ook een drijfveer om iedere dag gemotiveerd aan de slag te gaan. Door bewuste keuzes te maken en bijvoorbeeld mijn in 1910 gebouwde huis energiezuiniger te maken, probeer ik zelf mijn CO2-voetafdruk laag te houden.

Kevin Sijbers
Kevin Sijbers06 - 36 166 350
– dataverwerking –

Ik vind het een uitdaging om technische data om te zetten in bereikbare en begrijpelijke informatie. Energie is voor veel mensen een abstract begrip. Je doet de stekker in het stopcontact en je hebt stroom. Maar hoeveel elektriciteit gebruiken we eigenlijk? Bij Sportief Opgewekt zorg ik er onder meer voor dat de hoeveelheid stroom die sportclubs gebruiken en opwekken zichtbaar wordt. Informatie die mensen inzicht geeft en bewust maakt van hun stroomgebruik.

Henri Wolff
Henri Wolff06 - 51 905 489
– dataverwerking –

Verduurzaming begint vaak al in huis, ik kreeg het mee van mijn ouders en geef het ook zeker mee aan onze kinderen.
Afval scheiden, ledlampen gebruiken en zoveel mogelijk de fiets pakken.
Ook inspanningen op IT gebied leveren positieve resultaten op. Zo zien we dat dataverkeer en -opslag per jaar met tientallen procenten groeit, terwijl het energieverbruik nagenoeg stabiel blijft.
Daarnaast geeft het toepassen van virtualisatie en cloudcomputing mensen de mogelijkheid om vaker thuis te werken, waardoor het forensenverkeer wordt beperkt.
Ook IT’ers kunnen een steentje bijdragen.

Remco de Jong
Remco de Jong06 - 45 183 741
– financiën –

Van huis uit heb ik meegekregen om zuinig om te gaan met energie. Sinds ik een zoontje heb, ben ik nog bewuster met het milieu bezig. Als we de aarde blijven uitputten, blijft er alleen woestijn en water over voor toekomstige generaties. Het moet nu gebeuren! Ik heb daarom bewust voor een bedrijf gekozen dat het verschil maakt. Bij Sportief Opgewekt zorg ik voor een goede financiële administratie. Dit geeft inzicht in hoe projecten draaien en daar kunnen we bij volgende projecten ons voordeel mee doen.

Frank van Kleef
Frank van Kleef06 - 31 757 151
– engineering –

Ik ben student elektrotechniek en heb altijd interesse gehad in duurzaamheid. Bij Sportief Opgewekt komen deze twee elementen bij elkaar. Na het afronden van mijn stage hier, ondersteun ik nu met veel plezier het team engineering. Zo leer ik in de praktijk hoe je de verschillende technieken zo efficiënt mogelijk toepast en kan ik tegelijk een verschil blijven maken in de strijd tegen klimaatverandering.

Annetta Wattimena
Annetta Wattimena06 43 867 383
– kantoor –

Nu ik bij Sportief Opgewekt werk, ben ik me bewust geworden van wat je zelf allemaal bij kunt dragen aan een duurzame wereld. Ik let beter op bij het scheiden van mijn afval en neem mijn eigen tas mee om mijn boodschappen in te doen, wat heel wat plastic tasjes scheelt. Ook bij de aankoop van voeding of bijvoorbeeld schoonmaakproducten let ik op hoe dit zo duurzaam mogelijk kan. Zowel voor het team op kantoor als bij mijzelf thuis.

Renzo Roso
Renzo Roso-
– stagiair –

Bij het zoeken naar een stageplaats als HBO-ICT’er kwam ik terecht bij Sportief Opgewekt. Als webdeveloper werk ik mee om platformen te ontwikkelen voor in- en extern gebruik, zoals systemen voor project overdrachten en de monitoring van onze zonnepanelen. Als op zichzelf wonende student spreekt mij vooral de kostenbesparing aan die met verduurzaming gepaard gaat. Als man met kinderwens hoop ik bovendien d.m.v. verduurzaming de volgende generatie een beter thuis te kunnen geven.